EEN ENTHOUSIAST TEAM
-

Bij All About Hair gaan we voor de totaal look die bij jou past! We willen dat jij stralend de deur uitloopt, want mooi haar is een luxe waar iedereen recht op heeft. Dat begint met een bezoek aan onze sfeervolle salon waar jij samen met een van onze specialisten jouw wensen bespreekt. Het professionele team, met jarenlange ervaring op het gebied van knippen, kleuren en stylen, geeft jou graag persoonlijke aandacht en advies. Ook over onze producten adviseren wij je graag.

Olaf van den Wildenberg

Olaf van den Wildenberg

De haarstylisten van All About Hair


Angeline

Angeline

Werk met enthousiasme al 22 jaar in team All Albout Hair. Altijd een uitdaging om nieuwe trends te ontdekken, trainingen te volgen en creatief bezig te zijn in mijn vak als hairstyliste. Knippen is mijn passie.

Nardi

Nardi

Ik heb een enorme passie voor dit vak. Tot de dag van vandaag hou ik mij nog steeds bezig met innovatie, educatie, management, workshops, shows en als belangrijkste u de klant. Mijn streven is klanten intens gelukkig maken met hun haar. Ik zie jou graag bij mij in de stoel om samen op zoek te gaan voor een creatie waar jij blij van wordt.

Rob

Rob

Gedreven, creatief en perfectionistisch. Ik vind het belangrijk om het beste kapsel passend bij jou als persoon en uit jouw haar te halen, zeker in combinatie met kleur en eventueel make-up. Klant citaat: "Goede vertaling van de wens, luisteren en professioneel werk."

Marjolein

Marjolein

Na een periode van afwezigheid weer terug in het team. Wat mijn vak zo inspirerend en mooi maakt, is de diversiteit. Het blijven ontwikkelen, trends opzoeken, volgen en toepassen maken het zo boeiend. Ik hou ervan een prachtige kleuring te maken die de coupe die ik geknipt heb versterkt, dat is mijn passie! Super belangrijk om trainingen te blijven volgen, je bent nooit uitgeleerd!

De kleurspecialisten van All About Hair


Ninja

Ninja

Kleurspecialiste, ik hou van aandacht & service geven. Heerlijk om creatief bezig te zijn. Altijd op zoek naar nieuwe trends. Door trainingen, via internet of op straat. Na jaren ervaring bij All About Hair vind ik het ook te nog te gek om haarshows en fotoshoots te doen. BEAUTIFUL HAIR MAKES A HAPPY HEAD

Tess

Tess

Al vanaf heel jong wilde ik bij iedereen hun haren mooier maken! Kon niet wachten om met de kappersopleiding te beginnen. Nu heb ik mijn kappersdiploma en mag met trots fulltime bij All About Hair werken. Mijn streven; dat iedere klant met een lach en tevreden gevoel de salon verlaat. Trainen, cursussen en sociaal media blijf ik volgen voor de trends, kleuren en knippen zijn mijn Passie.

Senna

Senna

Hallo ik ben Senna, afgestudeerd Allround Kapster. Ik kom uit een kappersfamilie en hier ligt ook helemaal mijn passie en toekomst. In de salon ben ik veel aan het kleuren en het knippen van mannen. Dit vind ik geweldig en hierin kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Mijn doel is klanten blij maken met het werk wat ik doe!