EEN ENTHOUSIAST TEAM
-

Bij All About Hair gaan we voor de totaal look die bij jou past! We willen dat jij stralend de deur uitloopt, want mooi haar is een luxe waar iedereen recht op heeft. Dat begint met een bezoek aan onze sfeervolle salon waar jij samen met een van onze specialisten jouw wensen bespreekt. Het professionele team, met jarenlange ervaring op het gebied van knippen, kleuren en stylen, geeft jou graag persoonlijke aandacht en advies. Ook over onze producten adviseren wij je graag.

Olaf van den Wildenberg

Olaf van den Wildenberg

De haarstylisten van All About Hair


Angeline

Angeline

Werk met enthousiasme al 22 jaar in team All Albout Hair. Altijd een uitdaging om nieuwe trends te ontdekken, trainingen te volgen en creatief bezig te zijn in mijn vak als hairstyliste. Knippen is mijn passie.

Nardi

Nardi

Ik heb een enorme passie voor dit vak. Tot de dag van vandaag hou ik mij nog steeds bezig met innovatie, educatie, management, workshops, shows en als belangrijkste u de klant. Mijn streven is klanten intens gelukkig maken met hun haar. Ik zie jou graag bij mij in de stoel om samen op zoek te gaan voor een creatie waar jij blij van wordt.

Rob

Rob

Gedreven, creatief en perfectionistisch. Ik vind het belangrijk om het beste kapsel passend bij jou als persoon en uit jouw haar te halen, zeker in combinatie met kleur en eventueel make-up. Klant citaat: "Goede vertaling van de wens, luisteren en professioneel werk."

De kleurspecialisten van All About Hair


Hilde

Hilde

Ik werk al heel wat jaren bij All About Hair als kleurspecialiste. Ben perfectionistisch ingesteld, ga voor mooie kleuringen, omvorming, föhnen en stijlen. Vind contact met klanten en collega‚Äôs belangrijk. De trainingen houden ons up to date! Het vak is nog altijd mijn passie.

Ninja

Ninja

Kleurspecialiste, ik hou van aandacht & service geven. Heerlijk om creatief bezig te zijn. Altijd op zoek naar nieuwe trends. Door trainingen, via internet of op straat. Na jaren ervaring bij All About Hair vind ik het ook te nog te gek om haarshows en fotoshoots te doen. BEAUTIFUL HAIR MAKES A HAPPY HEAD

Sanne

Sanne

In 2015 heb ik meegedaan aan Worldskills. Een juniorberoepen wedstrijd. Ik ben nu 29e op de wereldlijst van juniorkappers. Door deze ervaring veel geleerd en onwijs gemotiveerd. Ik hou van mooie kleuren creëren die passen bij jouw coupe, stijl en huid!